Яскраві вихідні з LightMaster

Яскраві вихідні з LightMaster
Відтепер кожні вихідні стають яскравішими з LightMaster тому що ми оголошуємо найприємнішу акцію для всіх прихильників якісного освітлення
з 13.11.2020 по 14.02.2021 в мережі гіпермаркетів Епіцентр та Нова Лінія на вас чекають дарунки та яскраві враження
КУПУЙТЕ продукцію LightMaster
ОТРИМУЙТЕ гарантований подарунок за кожні 400грн в чеку
ВИГРАВАЙТЕ супер-приз телевізор

Більше покупок – більше дарунків

ПОРЯДОК ДІЇ АКЦІЇ «ЯСКРАВІ ВИХІДНІ З LIGHTMASTER»
1. ОРГАНІЗАТОР АКЦІЇ
1.1. Організатором Акції «ЯСКРАВІ ВИХІДНІ З LIGHTMASTER (далі – Акція) є: ТОВ «Світрон» (далі – Товариство), юридична адреса: 65101, Одеська обл, м. Одеса, вул Космонавта Комарова, 10, офіс 6.
1.2. Організатор Акції не несе відповідальності за не ознайомлення учасника Акції з правилами цього Порядку.
1.3. Участь в Акції означає повну згоду її Учасника з усіма умовами. Інформування щодо правил та умов проведення Акції здійснюється шляхом розміщення цього Порядку на сайті: lightmaster.ua.
2. ПЕРІОД ТА ТЕРИТОРІЯ ДІЇ АКЦІЇ
2.1. Під Акцією «ЯСКРАВІ ВИХІДНІ З LIGHTMASTER» (далі – Акція) розуміється проведення реклами товарів, що реалізуються у торговельних центрах «Епіцентр» та «Нова Лінія».
2.2. Період дії Акції з 15 листопада 2020 року по 14 лютого 2021 року (включно). Акція діє на території України в ТЦ «Епіцентр» та ТЦ «Нова Лінія», згідно затвердженого графіку по п’ятницям, суботам, неділям.
3. МЕТА ПРОВЕДЕННЯ АКЦІЇ
3.1 для Організатора – рекламування власної продукції (товарів), стимулювання попиту покупців на товари та прискорення їх просування у ТЦ «Епіцентр» та ТЦ «Нова Лінія».

4. Умови участі та Заохочення Акції.

4.1 метою участі у Акції Потенційному учаснику Акції необхідно виконати наступні умови:
1.протягом періоду акції придбати та оплатити світлотехнічну продукцію LIGHTMASTER (надалі – Товар) в ТЦ «Епіцентр» та ТЦ «Нова Лінія».
2. При цьому загальна вартість придбаного за одним розрахунковим документом Товару, має бути не меншою 400,00 (чотириста) грн. з урахуванням ПДВ;
2. Фонд Заохочень Акції включає в себе:
2.1. Головне заохочення – Супер-Дарунок (далі – Заохочення) – Телевізор у кількості 1 (одна) одиниця за 1,20 грн. (одну гривню двадцять копійок) з урахуванням ПДВ.
2.2. Додаткові заохочення (далі – Заохочення):
– Фірмовий рюкзак
– Фірмовий брелок-рулетка
– Брендований магніт с прищепкою
– Фірмовий зонт
– Фірмовий плед
– Світильник-нічник LightMaster
– Смарт світильник
– Настільна лампа LightMaster
4.3. Заміна Заохочення грошовим еквівалентом або будь-яким іншим благом не допускається. Заохочення не підлягає обміну та поверненню.
4.4. Фонд Заохочень Акції обмежений. Відповідальність Організатора не виходить за межі вартості та кількості Заохочень Акції, визначених у цих Правилах.
4.5. Організатор залишає за собою право змінити Заохочувальний фонд Акції або включити додаткові заохочення, не передбачені цими Правилами.

УМОВИ УЧАСТІ В АКЦІЇ
Купуйте світлодіодну продукцію LightMaster у відділу «Електротехніка» в ТЦ «Епіцентр» та ТЦ «Нова Лінія» на суму від 400 грн (одним чеком) з 15 листопада 2020 до 14 лютого 2021 року (включно), згідно затвердженого графіку по п’ятницям, суботам, неділям.
Після придбання продукції торговельної марки LightMaster покупець звертається з чеком у відділ «Електротехніка» до представника торгівельної марки LightMaster.
Представник торгівельної марки LightMaster перевіряє суму, на яку куплена продукція LightMaster.
Згідно сумі в чеку на продукцію LightMaster покупець отримує право вибрати лотерейний квиток
від 400грн – 1 квиток;
від 800грн – 2 квитка;
від 1200грн – 3 квитка, т.п.
Покупець самостійно визначає назву Дарунка (зняти скрейч-покриття на лотерейному квитку)
Представник торгівельної марки LightMaster фіксує чек та виграшні квитки в електронному форматі Google Forms та видає Дарунок/Дарунки.
Всі учасники Акції які, купили світлодіодну продукцію LightMaster у відділу «Електротехніка» в ТЦ «Епіцентр» та ТЦ «Нова лінія» на суму від 400 грн (одним чеком) реєструються згідно п. 5.6 до 14 лютого 2021 року, та приймають участь у розіграші Супер-дарунка 15 лютого 2021 року.
15 лютого 2021 відбудиться розіграш Супер-дарунка серед усіх покупців, які брали участь у акції за допомогою незалежного вибіркового сайту random.org на сторонці www.facebook.com/lightmaster.ua.
Для підтвердження участі в Акції покупець має пред’явити розрахунковий документ (чек). У разі відмови особи від дарунку особа не має права вимагати від Організатора будь-якої компенсації.
Отримання дарунків здійснюється в ТЦ за місцем здійснення покупки, протягом 20 календарних днів з моменту отримання учасника Акції повідомлення про визначення його переможцем.
5.11 До участі в Акції запрошуються всі дієздатні громадяни України (фізичні особи, яким виповнилося 18 років), за винятком працівників ТОВ «Епіцентр К», що в період дії Акції виконали всі умови Акції.
5.12 Кількість разів участі в Акції є необмеженою і відповідає кількості разів придбання товарів, підтверджених окремим розрахунковим документом (КНК, РРЗ).
5.13 Порушення Учасником будь-яких умов цього Порядку дії Акції, або відмова Учасника Акції від належного виконання цього Порядку (у т.ч. повернення товару, що знаходиться в розрахунковому документі відповідно п.5.1., не отримання дарунку, визначеного у цьому пунктів протягом 20 календарних днів з дати закінчення Акції та визначення переможця, порушення порядку та строків проведення Акції тощо) вважається відмовою Учасника Акції від участі в Акції. При відмові участі в Акції або якщо переможець Акції не отримав свій дарунок протягом 20 календарних днів з дати закінчення Акції та визначення переможця, Акція вважається такою, що не відбулася для цього переможця.
5.14 Організатор не відповідає за будь-які витрати учасника Акції, який отримає дарунок, пов’язані з отриманням та подальшим використанням дарунка.
6. ІНШІ УМОВИ
6.1. Організатор Акції має право в односторонньому порядку доповнити або змінити цей Порядок. Повідомлення про цей додаток або зміну Порядку буде здійснено на сайті: lightmaster.ua
6.2. Організатор не несе відповідальності за дії органів державної влади та інші незалежні від нього обставини, які можуть зробити неможливим виконання умов Акції.
6.3. Організатор не несе відповідальності у разі настання форс-мажорних обставин.
6.4. Своєю участю в Акції всі Учасники Акції підтверджують свою згоду на безкоштовне використання свого імені і прізвища Організатором Акції, на проведення фото-та/або кінозйомки (відеозйомки) за їх участю в рамках Акції без будь-якого відшкодування, а також підтверджують і надають згоду на те, що їх імена та фотографії можуть бути оголошені та використані організатором безкоштовно в будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, які стосуються Акції, з рекламною метою способом і методами, що не суперечать чинному законодавству України.
6.5. У разі виникнення ситуації, що допускає неоднозначне тлумачення цього Порядку, і/або спірних питань та/або питань, неврегульованих цим Порядком, остаточне рішення приймається Організатором. Рішення організатора є остаточним.
6.6. Своєю участю в Акції Учасники Акції підтверджують повну згоду з усіма викладеними умовами, а також зобов’язуються їх виконувати.
6.7. З правилами дії Акції можна ознайомитися на сайті: https://lightmaster.ua/ .